Интегрални схеми MOS

Интегрални схеми MOS

PWM Controller,Ucc=5V,-40..+85?,28-DIP

PWM Controller,Ucc=5V,-40..+85?,28-DIP

Код за поръчка: : SLE 4520

PWM Controller,Ucc=5V,-40..+85?,28-DIP..

0.00 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)